Potarnichile se curata si apoi se despica de-a lungul spinarii, se bat putin cu un batator de carne si li se scot oasele. Se potrivesc de sare si pip
Potarnichile se curata si apoi se despica de-a lungul spinarii, se bat putin cu un batator de carne si li se scot oasele. Se potrivesc de sare si piper, apoi se trec prin ou batut si pesmet si se pun la prajit in unt infierbantat, pe ambele parti pana cand se rumenesc.
Se servesc imediat.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan Muschi de porc la cuptor
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineM-am pus tare pe capsuni si pregatesc aproape orice dulce cu ele, dar cine nu ? Reteta de la fetele de la Savori Urbane.
Desert tort cu capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii