Varza se curata, se spala si se taie in 4. Se pune la fiert in apa clocotita cu sare si se lasa 15 minute. Dupa ce s-a racit si s-a scurs se toata ap
Varza se curata, se spala si se taie in 4. Se pune la fiert in apa clocotita cu sare si se lasa 15 minute. Dupa ce s-a racit si s-a scurs se toata apa se sareaza si se pipereaza. Potarnichile se curata si se pun la rumenit in cuptor, in unt. Se ia o bucata de slanina, se opareste cu apa clocotita cu sare, se scoate si se scurge. Intr-un vas se pun bucati de sorici, apoi o parte din varza tocata, se asaza potarnichile, apoi iar un rand de varza, slanina, ceapa intepata cu 2 cuisoare, condimentele si se acopera totul cu restul de varza. Deasupra se toarna zeama carne, pana acopera carnea, se adauga 1-2 linguri de grasime si se lasa la fiert.
Mancarea se serevste calda.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Chiftele Curcan umplut
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradAm gatit cotletul in sos cu ciuperci si a iesit o bunatate. Se stie ca aceasta carne este slaba, nu este suculenta deloc, dar...
Reteta de cotlet de porc in sos, la cuptorIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii