Mancaruri cu vanat

Reteta Pulpa de caprioara la tava

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pulpa de caprioara se pune la marinat in vin si otet, impreuna cu ceapa tocata marunt, arpagicul si morcovii feliati, verdeata, sarea si boabele de p

ingrediente

   1 pulpa caprioara
   200 gr slanina
   100 gr arpagic
   3 teline
   4 cepe
   3 morcovi
   patrunjel si marar verde
   500 mI vin alb
   1 paharel otet
   boabe de piper
   sare
   ulei

mod de preparare

Pulpa de caprioara se pune la marinat in vin si otet, impreuna cu ceapa tocata marunt, arpagicul si morcovii feliati, verdeata, sarea si boabele de piper. Se lasa 24 ore, dupa care se scoate carnea si se pune intr-un vas cu ulei si vin, la fript, in cuptor.
Se serveste cu sos vanatoresc si cu piure de telina.





Alte retete culinare:





Chiftele


Tocanita de pui


Ardei umpluti
Incearca si Fazan aromat la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de caprioara la tava" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.