Mancaruri cu vanat

Reteta Tochitura de vanat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea marinata, in prealabil, se taie in bucati, se sareaza putin, se pipereaza si se pune la prajit intr-o tigaie cu untura incinsa. Cand este apro

ingrediente

   1 kg pulpa de vanat
   50 gr untura
   1 capatana de usturoi
   1 varf de cutit praf de cimbru
   1 lingura de mustar
   1 lingura de bulion
   100 ml vin negru
   1 ardei iute
   50 gr coniac
   sare
   piper dupa gust

mod de preparare




Carnea marinata, in prealabil, se taie in bucati, se sareaza putin, se pipereaza si se pune la prajit intr-o tigaie cu untura incinsa. Cand este aproape gata, se adauga ardeiul iute si usturoiul tocate marunt, bulionul, mustarul si se stinge totul cu vin si putina apa calda. Se lasa sa mai dea in cateva clocote, dupa care se adauga coniacul, sare, piper si putin cimbru.
Se serveste foarte fierbinte cu mamaliguta.





Alte retete:





Tocanita de pui cu ardei Tocanita de ciuperci Tochitura de pui
Incearca si Potarnichi cu varza de Bruxelles
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de vanat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.