Reteta de sarmale umplute cu mix de carne este o reteta potrivita la orice ocazie. Ingredientele care trebuie folosite sunt: varzna, carne tocata, orez.
Pentru reteta de sarmale cu mix de carne se desfac foile de varza pentru inceput. Facem compozitia de sarmale din carne, ceapa tocata si orez. Se potriveste de sare, nu prea multa ca varza e murata, se ia in mana o foaie de varza si de pune carne in ea apoi se impaturesc sarmalele. Se pune varza tocata pe fundul cratitei, apoi se pun sarmalele si costita afumata. Se acopera tot cu un rand de varza murata. Se pune cratita pe foc pentru 2 ore avand grija sa adaugam mereu apa. La final adaugam 2-3 linguri de bulion si cimbru uscat.
Alte retete de sarmale recomandate:
Sarmale de post
Sarmale moldovenesti
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPe linga ciorba am mai facut o portie de pizza de asta data cu miez de lapte pe linga toate celelalte bunatati :buna tare...
Pizza cu muschi file de porc,salam,carnat si miez de lapteIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii