Paste si pizza

Budinca de macaroane cu carne si oua

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb macaroanele in apa sarata si se lasa sa se scurga. Se taie ceapa marunt, se prajeste in untura sau in unt pina incepe sa se ingalbeneasca, se

ingrediente

   250 g macaroane
   300 g carne macra de vaca
   3 cepe mari
   2 linguri untura sau unt
   sare
   piper
   3 oua
   putin pesmet

mod de preparare

Se fierb macaroanele in apa sarata si se lasa sa se scurga. Se taie ceapa marunt, se prajeste in untura sau in unt pina incepe sa se ingalbeneasca, se adauga carnea tocata, sarea, piperul si se mai prajeste putin ca sa nu scada tot mustul din carne. Macaroanele se amesteca cu ouale batute spuma, apoi cu carnea prajita si se asaza intr-o tava unsa cu unt sau untura si presarata cu pesmet. Se da la cuptor si se lasa pina se rumeneste.
Se serveste fierbinte, taiata patrate.
Incearca si Paste cu rosii si gorgonzola
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de macaroane cu carne si oua" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite