Pregatirea retetei de lasagna cu somon o incepem cu pregatirea sosului de spanac.
Calim ceapa in ulei de maslinute, adaugam spanacul si condimentele, calim cateva minute, punem smantana si lasam sa "bolboroceasca".
Pentru sosul mornay: topim ceapa in unt, apoi facem ca la un bechamel normal, cu faina si lapte, cand e gata sosul adaugam cu generozitate parmezan.
Somonul proaspat decongelat se taie bucatele. Foile de lasagna se asaza in tavi, urmeaza asamblarea dupa cum urmeaza: peste foi, turnam sos de spanac, somon, sos alb, si tot asa de la inceput. La final trebuie sa fie un strat de foi, parmezan deasupra sau sos alb. Lasagna de somon astfel obtinuta se da la cuptor (eu am acoperit tavile cu folie ca sa faca aburi sa se faca si foile de deasupra ca lumea).
Se serveste calda, cu un plus de parmezan razuit pentru cine doreste.
Reteta Lasagna de somon a fost propusa de BD pe forum culinar.ro
Alte retete de lasagna:
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe