Puneti 3l de apa cu sare la fiert, iar cand aceasta clocoteste, adaugati macaroanele rupte in doua si fierbeti-le conform indicatiilor de pe ambalaj,
Puneti 3l de apa cu sare la fiert, iar cand aceasta clocoteste, adaugati macaroanele rupte in doua si fierbeti-le conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi scurgeti-le bine. Caliti ceapa in uleiul incins intr-o cratita, apoi adaugati usturoiul si carnea de pasare Bucegi taiata cubulete. Continuati inca 2-3 minute, dupa care adaugati rosiile In bulion, piperul si 3 linguri din apa in care ati fiert pastele. Fierbeti sosul de carne timp de 4-5 minute, dupa care presarati patrunjelul tocat si amestecati impreuna cu pastele scurse.
Serviti pastele cu sos si presarati deasupra cascavalul ras.
Alte retete recomandate
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseDupă cum v-am obișnuit, eu gătesc în cantități mari, că doar acasă 3 zmei;) Așa că din legumele coapte în jar am...
Omletă cu legume coapte în jarIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii