Macaroanele gratinate cu cascaval si sos alb sunt mancaruri cu paste simple si delicioase. Ouale se trec sub jet de apa rece. Pesmetul se cerne.
Macaroanele gratinate cu cascaval si sos alb sunt mancaruri cu paste simple si delicioase. Ouale se trec sub jet de apa rece. Pesmetul se cerne. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Macaroanele se rup, se fierb in apa clocotita cu sare si se trec sub jet de apa rece. Sosul alb se amesteca cu oua, macaroane si cascaval ras. Compozitia obtinuta se aseaza intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu pesmet. Se presara cascaval ras deasupra si se introduce la cuptor pentru gratinare.
Macaroanele gratinate cu cascaval si sos alb se servesc calde.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradE fara introducere doar asteapta sa fie savurati, un deliciu....
Desert mucenici moldovenesti cu fanta, de postIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii