Macaroanele gratinate cu cascaval si sos alb sunt mancaruri cu paste simple si delicioase. Ouale se trec sub jet de apa rece. Pesmetul se cerne.
Macaroanele gratinate cu cascaval si sos alb sunt mancaruri cu paste simple si delicioase. Ouale se trec sub jet de apa rece. Pesmetul se cerne. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Macaroanele se rup, se fierb in apa clocotita cu sare si se trec sub jet de apa rece. Sosul alb se amesteca cu oua, macaroane si cascaval ras. Compozitia obtinuta se aseaza intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu pesmet. Se presara cascaval ras deasupra si se introduce la cuptor pentru gratinare.
Macaroanele gratinate cu cascaval si sos alb se servesc calde.
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCiorbita simpla de dovlecei este o reteta de ciorba potrivita in zilele de post. Ciorba cu multe legume este usoara,...
Ciorbita simpla de dovleceiAm pornit de la o reteta de prajitura si am ajuns la alta. Nu ca ar fi prima data cand fac asta, dar cum mai sunt si esecuri,...
Prajitura cu crema de vanilie, frisca si sos de fructeIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii