Paste si pizza

Reteta Macaroane gratinate cu cascaval si sos alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Macaroanele gratinate cu cascaval si sos alb sunt mancaruri cu paste simple si delicioase. Ouale se trec sub jet de apa rece. Pesmetul se cerne.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   macaroane - 300 g
   margarina - 20 g
   oua - 2 bucati
   cascaval - 100 g
   pesmet - 20 g
   sos alb - 250 g
   sare dupa gust

mod de preparare

Macaroanele gratinate cu cascaval si sos alb sunt mancaruri cu paste simple si delicioase. Ouale se trec sub jet de apa rece. Pesmetul se cerne. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Macaroanele se rup, se fierb in apa clocotita cu sare si se trec sub jet de apa rece. Sosul alb se amesteca cu oua, macaroane si cascaval ras. Compozitia obtinuta se aseaza intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu pesmet. Se presara cascaval ras deasupra si se introduce la cuptor pentru gratinare.




Macaroanele gratinate cu cascaval si sos alb se servesc calde.


Incearca si Budinca de macaroane in aluat
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane gratinate cu cascaval si sos alb" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.