Paste si pizza

Reteta Manicotti alla Bolognese

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
Tzanetakos postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb manicotti in apa clocotita si, ca sa se eviti ruperea, se pun doua cite doua, se scurg si se lasa deoparte. In tigaie se pune carnea tocata,

ingrediente

   1 pachet Primo Manicotti (225 g)
   750 gr. carne tocata (vita)
   o ceapa taiata marunt
   1 catel de usturoi pisat
   3/4 cana pesmet
   125 ml morcovi rasi (1/2 cana)
   1/4 cana patrunjel
   2 oua
   o cana parmezan
   1 lingurita busuioc
   sare
   piper si 680 ml sos de rosii

mod de preparare

Se fierb manicotti in apa clocotita si, ca sa se eviti ruperea, se pun doua cite doua, se scurg si se lasa deoparte. In tigaie se pune carnea tocata, ceapa si usturoiul, se amesteca pentru citeva minute, se da la o parte, se scurg de grasime, se pun pesmetul, morcovii, patrunjelul, ouale, 1/2 din brinza parmezan, busuioc, sare si piper. Cu acest continut se umplu manicotti, care
deja s-au racit dupa ce au fost fierti.
Se pune 1/2 cana sos de rosii intr-o tava, se aranjeaza manicotti, apoi se acopera cu restul de sos de rosii si brinza parmezan. Se pun la cuptor pentru 40 minute, la temperatura 180 C.
Incearca si Spaghete dulci de casa
Daca ti-a placut reteta noastra "Manicotti alla Bolognese" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite