Paste si pizza

Reteta culinara Musaca de macaroane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb macaroanele in apa clocotita cu sare, la foc incet pina se inmoaie, fara sa se sfarime. Se scurg, se clatesc cu apa calda si se strecoara din

ingrediente

   70 gr macaroane
   1 ou
   15 gr unt
   23 linguri lapte
   sare
   12 linguri suc de rosii
   100 gr carne

mod de preparare

Se fierb macaroanele in apa clocotita cu sare, la foc incet pina se inmoaie, fara sa se sfarime. Se scurg, se clatesc cu apa calda si se strecoara din nou. Se pun intr-un vas "Jena" sau emailat, in straturi alternative de macaroane cu carne fiarta tocata, fara sa se umple vasul complet. Oul se bate cu laptele si se toarna deasupra. Se adauga si untul topit. Vasul in care s-au asezat macaroanele, carnea si celelalte ingrediente se introduce intr-un vas mai mare, in care s-a pus apa calda. Se pun cele doua vase in cuptor, la un foc mai tare, unde se lasa sa fiarba pina cind incep sa se rumeneasca la suprafata. Cind este gata, se stropeste cu sucul de rosii proaspat.

Incearca si Macaroane cu ciuperci si salam
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de macaroane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite