Paste si pizza

Reteta Paste con salsicia (carne tocata)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
pop_25367 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune apa la fiert si cand clocoteste adaugati sare de preferat marina apoi adaugati pastele. Puneti intr-o tigaie uleiul si carnea mestecand, cu o

ingrediente

   200gr de paste penne sau fusilli preferabil marca Barilla
   200gr carne si carnati proaspeti condimentati
   50-60 gr de smantana
   2 linguri de ulei de masline
   parmigiano ras sau grana padana(se gaseste la metro) sare

mod de preparare

Se pune apa la fiert si cand clocoteste adaugati sare de preferat marina apoi adaugati pastele. Puneti intr-o tigaie uleiul si carnea mestecand, cu o lingura de lemn, continuu pentru a se desface si patrunde bine carnea. Cand carnea este putin prajita se adauga smantana si se lasa sa fiarba la foc moderat mestecandu-se continuu. Dupa 7-8 min se iau pastele si se adauga peste sosul gata preparat cu smantana si se adauga un pumn de parmigiano sau grana , dupa gust, se lasa pe foc un 1-2 minute pt a se omogeniza totul si se aseaza pe o farfurie platou si se servesc cu putin parmigiano sau garana peste.
Se aseaza pastele pe o farfurie platou si se servesc cu putin parmigiano sau grana peste.Pentru ca efectul sa fie si mai spectaculos se orneaza marginea farfuriei cu putin patrunjel taiat marunt sau cu putina boia rosie.Pofta buna !!!!
Incearca si Piroge cu sunca
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste con salsicia (carne tocata)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite