Paste si pizza

Reteta Spaghete carbonara (USCATA)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 13m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pun pastele la fiert intr-o olicica cu apa clocotind, in apa adaugati putina sare si ulei sa nu se lipeasca pastele intre ele, luati ceapa tocati-o

ingrediente

   ceapa alba
   2 oua
   panceta sau bacon

mod de preparare

Se pun pastele la fiert intr-o olicica cu apa clocotind, in apa adaugati putina sare si ulei sa nu se lipeasca pastele intre ele, luati ceapa tocati-o marunt,manceta sa taie fasii mici,se da parmezanul pe razatoarea cea mai mica, ouale se pun intr un bol 1 oua intreg si galbenusul de la celalalt (adica se pune in bol 1 ou intreg; galbenus albus; si din al doilea doar galbenusul) se adauga in bol parmezanul ras si se amesteca pana se omogenizeaza se adauga putin piper negru. Se ia o tigaie se pune ulei de masline se lasa sa se incinga dupa care se adauga ceapa si panceta (bacon) se calesc dupa care se adauga vinul (cat sa stropesti tigaia sa isi ia gustul panceta) se scad pastele cam dupa 7 minute (pastele sa fie aldente) se adauga in tigaie se lasa sa fiarba cam 1 minut dupa care se adauga oul cu parmezan se amesteca cu o lingura pana se leaga oul de paste si sosul sa fie cremos dupa care se da pun in farfurie se presara pe deasupra parmezan ras
preparat cald, cu parmezan deasupra si vin alb
Incearca si Paste milaneze
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete carbonara (USCATA)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite