Paste si pizza

Reteta Tagliatelle cu Parmigiano Reggiano

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Tagliatelle cu Parmigiano Reggiano este o mancare rapida si delicioasa pe baza de paste si parmezan.

ingrediente

   400 g tagliatelle
   40 g capere
   100 g unt
   50 g masline verzi
   200 g rosii
   250 ml ulei de masline
   100 g Parmigiano Reggiano
   Ierburi aromatice
   Sare
   Piper

mod de preparare

Amestecati ierburile aromatice tocate fin cu untul.




Faceti un rulou din crema astfel obtinuta si introduceti la frigider.




Decojiti rosiile, indepartati semintele si taiati-le cuburi.




Intr-o tigaie turnati ulei de masline. Sotati rosiile, maslinele si caperele in uleiul de masline.




Adaugati sare si piper dupa gust.




Separat, fierbeti pastele al dente. Scurgeti-le si adaugati-le peste sosul de rosii.




Dupa cateva minute, luati tigaia de pe aragaz, adaugati untul si presarati Parmigiano Reggiano.


Serviti tagliatellele cu Parmigiano Reggiano calzi.

Incearca si Spaghete cu frigarui de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu Parmigiano Reggiano" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.