Paste si pizza

Reteta Taitei picanti, cu sunca si ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se fierb taiteii o jumatate de ora, se spala cu apa rece si se scurg.
Separat se pregatesc ciupercile : se spala in mai multe ape reci, se ¡ie feli

ingrediente

   300 g taitei
   100 g sunca slaba
   1 pahar sos de rosii
   sare
   cimbru
   100 g ciuperci
   100 g cascaval ras
   50 g unt
   piper macinat

mod de preparare

Se fierb taiteii o jumatate de ora, se spala cu apa rece si se scurg.

Separat se pregatesc ciupercile : se spala in mai multe ape reci, se ¡ie felii subtiri si se pun sa scada pe foc mic, cu cratita acoperita.

Taiteii se amesteca cu sunca taiata fasii subtiri si cu cascavalul dat pe razatoare. Amestecul se coloreaza cu un pahar de sos de rosii.

Se unge o forma de sticla incasabila cu unt, se pun taiteii in forma, se parfumeaza cu cimbru si se introduce forma in cuptor.

Dupa 20 de minute, se scoate forma din cuptor, se adauga ciupercile sarate si piperate, dupa gust, si se mai lasa in cuptor inca 20 de minute. Se scoate forma cand taiteii s-au rumenit usor si se lasa sa se raceasca putin in forma.

Se servesc calzi.
Pofta buna!



Alte mancaruri

recomandate:

Vinete umplute cu carne

Zacusca de ciuperci

Varza rosie cu mere
Incearca si Taietei cu branza
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei picanti, cu sunca si ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.