O idee buna pentru un pranz sau o cina cand nu ai timp sa stai prea mult in bucatarie.
Curatam pestele de intestine, indepartam capetele si ii spalam bine cu apa rece.
Taiem fiecare bucata in trei. Condimentam cu sare si piper fiecare bucata si lasam sa stea la frigider cel putin o jumatate de ora.
Dupa ce timpul s-a scurs asezam bucatile de peste intr-o tava, turnam apa si vinul, punem frunza de dafin si dam tava la cuptorul preincalzit pentru cca o ora.
Cu 10 minute inainte de a fi gata adaugam felii si suc de lamaie.
Cat timp pestele sta la cuptor pregatim cartofii natur: curatam cartofii ii spalam ii taiem cuburi si ii punem la fiert cu un praf de sare.
Dupa aproximativ 20 de minute ii scoatem din apa pe un platou, radem untul rece peste ei ,potrivim de sare si adaugam patrunjel tocat.
Servim pestele impreuna cu cartofii fierbiniti. Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseDesert chec de post reteta ieftina, simpla si rapida Un desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu...
Desert chec de post reteta ieftina, simpla si rapidaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii