Carnea de pui (piept, se pot folosi si pulpe) se taie in bucati mici, se asezoneaza cu sare, piper, cimbru si se pune la rumenit intr-o tigaie cu put
Carnea de pui (piept, se pot folosi si pulpe) se taie in bucati mici, se asezoneaza cu sare, piper, cimbru si se pune la rumenit intr-o tigaie cu putin ulei. Cand s-a rumenit carnea se stinge cu 100 ml supa fierbinte, se trece intr-o tava si se da la cuptor la foc mic, pentru 10-15 min, sa se patrunda. Kaizerul afumat se taie felii subtiri si se pune intr-o tigaie impreuna cu ceapa tocata marunt si putin ulei, unde se caleste. Ciupercile se taie felioare si se amesteca cu afumatura si ceapa. Se lasa sa sfaraie putin si se sting cu vin si supa ramasa si se ma lasa sa fiarba 5 minute. Apoi se toarna peste pui cu cateva linguri de smantana. La final se face sosul din ou batut cu sare, piper, cimbru, patrunjel tocat, amestecat cu restul de smantana care se adauga peste friptura si usturoiul strivit. Se mai lasa tava la cuptor inca 10-15 min, pana sosul de ingroasa.
Se serveste cu mamaliguta.
Alte retete recomandate:
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de laptePiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptor• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeVa plac tartele? Dar branza? Eu astazi m-am gandit sa va aduc o tarta aperitiv, foarte gustoasa care sper sa va fie pe plac....
Tarta cu branza si macOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii