Paine

Reteta Paine cu cartofi si patrunjel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
sufletista postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Paine sarbeasca"
 
Pentru paine cu cartofi si patrunjel cartofii ii curatam de coaja si ii punem la fiert cu condimente, ii pisam cu furculita, adaugam cascavalul dat prin razatoare.

ingrediente

   600 g faina
   2-3 cartofi
   1 lingurita zahar
   sare
   1 cub drojdie
   1 legatura patrunjel
   50 g cascaval
   4 linguri ulei
   apa calduta

mod de preparare

Pentru paine cu cartofi si patrunjel cartofii ii curatam de coaja si ii punem la fiert cu condimente, ii pisam cu furculita, adaugam cascavalul dat prin razatoare, patrunjelul tocat, sare dupa gust.

Faina o cernem intr-un lighean, facem gaura in mijloc, adaugam drojdia, zaharul, uleiul si amestecam. Adaugam cartofii si incepem sa framantam adaugand treptat apa calduta. Framantam un aluat elastic si care nu se lipeste de maini.

Am uns o tava cu ulei si am tapetat putin cu faina, am adaugat coca, am acoperit si am lasat la dospit 1 ora.

Am dat tava la cuptorul preincalzit la foc foc mic spre mediu pana painea de casa s-a rumenit frumos.


Incearca si Focaccia cu rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu cartofi si patrunjel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paine

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.