Preparate sarate

Reteta Pateuri cu branza in amestec

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Poti pregati repede pateuri cu branza, daca folosesti aluat de foietaj. Aceasta reteta este excelenta.

ingrediente

   500 gr aluat de foietaj
   200 gr branza de vaci
   20 ml ulei
   100 gr cascaval
   2 oua
   1 lamaie
   chimen
   sare

mod de preparare

Poti pregati repede pateuri cu branza, daca folosesti aluat de foietaj. Aceasta reteta este excelenta. Se amesteca branza de vaci impreuna cu cascavalul ras, galbenusul, coaja rasa de lamaie si chimenul pisat marunt. Se intind foile, se pune umplutura pe fiecare foaie de aluat si se ruleaza pe lung. Rulourile obtinute se pun pe o tava unsa cu ulei, se taie bucati cu latura de 3-4 cm, se ung cu galbenus batut, se presara cu cascaval ras si chimen si se coc la foc potrivit. Se scot dupa ce s-au rumenit usor.


Se servesc calde.

Incearca si Rondele cu ierburi
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza in amestec" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Preparate sarate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.