Preparate sarate

Reteta Patratele de foietaj pentru mic dejun

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
shumaila postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Punem patratelul diagonal si il umplem cu cele spuse mai sus, parizer, masline, cascaval, ciuperci, inchidem patratelul pe diagonala, ungem colturile

ingrediente

   patratele de foietaj (sau bucati mai mari si taiate)
   masline fara samburi
   parizer
   sunca
   carnaciori
   cascaval
   legume (rosii
   ardei)
   eu am folosit ciuperci de data asta
   piper
   1 ou batut cu niscai unt lichid (margarina).

mod de preparare

Punem patratelul diagonal si il umplem cu cele spuse mai sus, parizer, masline, cascaval, ciuperci, inchidem patratelul pe diagonala, ungem colturile cu ou.


Le facem si pe celelalte si le punem in tava, le ungem din belsug cu ou si le dam la cuptor la 200 gr timp de 25-30 minute. Si gata!

Sunt foarte bune la micul dejun sau ca si aperitiv. Alte retete recomandate:

Incearca si Placinta de casa, cu branza si spanac
Daca ti-a placut reteta noastra "Patratele de foietaj pentru mic dejun" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Preparate sarate

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.