Retete de post

Reteta Tocana de ceapa de post

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
gatire reteta 40m 
Laura Mimmi postat de
Postat pe: 16-11-2015
Adaugă în cartea de bucate
Cred ca ati auzit si voi de tocanita de ceapa de pe vremea bunicii.
Servita cu mamaliguta, este un pranz delicios !

ingrediente

4 portii

   3 cepe
   1 morcov
   1 ardei
   1 conserva (400 g ) de rosii in bulion.
   5 catei usturoi
   2 linguri ulei
   sare, piper

mod de preparare

Taiem ceapa julien si o calim in 2 linguri de ulei.
Taiem ardeiul cubulete, razalim morcovul pe razatoarea mica iar usturoiul il taiem feliute si le adaugam peste ceapa, lasandu-le la calit inca 5-10 minute, pana se inmoaie legumele.
Adaugam sare si piper, eventual vegeta dupa gust, rosiile in bulion, frunzele de patrunjel tocate marunt si le mai lasam putin pe foc sa se patrunda aromele.
Servim cu mamaliguta. Pofta Buna !!!
Incearca si Prajitura cu dovleac si morcovi
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de ceapa de post" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.