Sarmale cu ciuperci si migdale

Sarmalele cu ciuperci si migdale este o mancare de post delicioasa. Se va curata cele 6 cepe si cei 3 morcovi , ceapa o taiem finut iar morcovii da-ti prin razatoare.

Complexitate
redusa
Sarmale cu ciuperci si migdale

Ingrediente

  • 50 buc. 3-4 verze murate
  • 500 gr. ciuperci
  • 200 gr. migdale
  • 3 morcovi
  • 6 cepe
  • 3 cani orez
  • 3 linguri de ulei de masline
  • condimente special pentru sarmale
  • piper alb
  • cimbru
  • 1 lingurita de delicat de legume
  • sare daca e nevoie(1 lingurita)
  • 4 linguri pasta tomate

Mod de preparare

Sarmalele cu ciuperci si migdale este o mancare de post delicioasa. Se va curata cele 6 cepe si cei 3 morcovi , ceapa o taiem finut iar morcovii da-ti prin razatoare,vom spala orezul apoi ne apucam de ciuperci si migale.Ciupercile le vom taia cat mai finut iar migdalele le vom da prin masina de tocat,cand am terminat cu toate ingredientele de curatat si spalat,vom pregati o gratita cu cele 3 linguri de ulei si vom cali rand pe rand fiecare ingredient,la care turnam cate putina apa pana se leaga putin apoi amestecam si cu cele 4 linguri de pasta de tomate. Cand compozitia este gata o dam la racit. Ne vom apuca de portionat varza pentru a pregati foile care vom inveli sarmalele si restul ramasa o vom toca fin,vom pune un strat de varza tocata ,cateva mirodeniii,la care vom aduga rand pe rand cate o sarma bine umpluta cu,compozitia rezultata.La sfarsit vom pune si restul de varza tocata la care adaugam condimente si inca 2 linguri de pasta de tomate si vom umple cu apa cratita cat sa o acopere bine.O vom da la focmic si din cand in cand vom incerca cu o furculita sa vedem daca sarmalele de post sau fiert,cand sunt gata se pot servi cu mamaliguta.


Sarmalele cu ciuperci si migdale se servesc cu ardei usturat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu cocos si visine

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Prajitura cu cocos si visine
Legume umplute cu pui

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Legume umplute cu pui
Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Salata caprese cu rosii cherry
Cele mai apreciate rețete
Mancarica de spanac cu carne de miel si naut
1
Mancaruri cu carne

Mancarica de spanac cu carne de miel si naut

Aceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....

Mancarica de spanac cu carne de miel si naut
Gem de agrise
2
Dulceata

Gem de agrise

Gemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...

Gem de agrise
Sos de mere cu smantana
3
Sosuri reci

Sos de mere cu smantana

Sosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...

Sos de mere cu smantana
Parteneri
Zama de fasole verde cu afumatura proaspata
Bucataras.RO

Zama de fasole verde cu afumatura proaspata

 O zama simplu de preparat, aproape ca se face singura. Principalul este sa ai ingrediente de calitate. Doar fasolea...

Zama de fasole verde cu afumatura proaspata
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Prajitura cu iaurt si caise
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise