Se spala salata verde si se toarce bine. Rosiile, mozzarella si branza se taie in forma dorita, apoi se pun peste salata verde. Se adauga si maslinele
Se spala salata verde si se toarce bine. Rosiile, mozzarella si branza se taie in forma dorita, apoi se pun peste salata verde. Se adauga si maslinele stoarse, zeama de lamaie, piperul si pestele cu uleiul din conserve. Se amesteca toate ingredientele si se pun la rece pentru minim jumate de ora.
Se serveste cu cartofi prajiti.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Mâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăAceasta este cea mai simpla dintre retetele de aperitive. Daca vrem sa preparam cascaval la capac, avem nevoie de unt si...
Cascaval la capac simpluSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii