Salate din carne de pasare

Reteta Broasca Testoasa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
TATINA_27687 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Cartofii se fierb cu coaja, deasemenea se fierb si oule si pieptul de gaina. Ciupercile se taie felii si se incing cu ulei si ceapa. Salata se prepara

ingrediente

   2 cartofi fierti
   300 gr. ciuperci (prospete sau marinate)
   4 oua fierte
   200-300 gr. piept de gaina
   cascaval tare
   sare
   nuci
   ceapa
   200 gr. maioneza

mod de preparare

Cartofii se fierb cu coaja, deasemenea se fierb si oule si pieptul de gaina. Ciupercile se taie felii si se incing cu ulei si ceapa. Salata se prepara pe straturi. Intre straturi se presare putin sare si maoinez.
1 strat - se dau prin razatoare cartofii
2 - ciupercile
3 - ouale date prin razatoare mica
4 - carnea taiata felii
5 - se presara cascavalul dat prin razatoare. Totul se unge cu maioneza si se presara cu nuci maruntite.
Dupa ce se unge se lasa o jumatate de ora pentru a se inmuia.
Incearca si Salata cu piept de pui si sos
Daca ti-a placut reteta noastra "Broasca Testoasa" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate din carne de pasare

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.