• dati legumele si cascavalul prin razatoare • intr-un castron amestecati toate ingredientele • dati pielea
ingrediente
4 portii
pulpa de pui - 4 buc
morcov - 2 buc
ardei gras - 2 buc
masline rondele - 23 linguri
carne tocata de porc - 100 g
ou - 2 buc
usturoi - 4 catei
ciuperci - 3 buc (optional)
cascaval ras - 50 g
apa 100 ml
sare si piper dupa gust
Aditional:
folie de copt, folie de aluminiu
mod de preparare
• dati legumele si cascavalul prin razatoare • intr-un castron amestecati toate ingredientele • dati pielea pulpelor la o parte, avand foarte mare grija sa nu o rupeti, asezonati in interior si umpleti-le pe fiecare cu compozitia din castron • acoperiti pulpele si asezonati-le si la exterior • inveliti-le pe fiecare in folie de copt, apoi in folie de aluminiu si introduceti-le in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital impreuna cu apa si setati modul de gatire Low si timpul de 6-7 ore, pentru pulpe de dimensiuni medii. Timpul poate varia in functie de dimensiunea pulpelor.
Observatii: • Slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital este optim pentru a gati astfel de preparate (umplute), intrucat permite coacerea perfecta a umpluturii si in acelasi timp exteriorul isi mentine consistenta si textura – de cele mai multe ori, cand pregatim un preparat ce contine o umplutura, riscam ca produsul final sa fie ars la exterior si negatit in centru, daca temperatura nu este reglata corect.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe