Sosuri albe

Reteta Sos de capere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1. se topeste untul intr-o cratita, se adauga faina si se amesteca, acestea se rumenesc timp de 3 minute al foc potrivit
2. se "stinge" cu supa de pui

ingrediente

   2 linguri de unt
   2 linguri de faina
   2 linguri de zeama de lamaie
   400 ml supa de zarzavat sau de pui
   2 linguri capere mari
   2 linguri de smantana

mod de preparare

1. se topeste untul intr-o cratita, se adauga faina si se amesteca, acestea se rumenesc timp de 3 minute al foc potrivit


2. se "stinge" cu supa de pui sau de zarzavat


3. se fierbe incontinuare si se amesteca ca sa nu se creeze cocoloase


4. se adaga zeama de lamaie, smantana , caperele intregi sau taiate


5. se fierbe pentru inca 5 minute apoi se ia vasul se pe foc si se lasa la racit
se poate servi langa carnea de miel
Incearca si Sos de hrean cu smantana si oua fierte
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de capere" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri albe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.