Sosuri albe

Sos tartar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe 100 g apa cu foaia de dafin, boabele de piper si otetul. Se freaca galbenusurile cu putina sare. se adauga apa strecurata in care au fiert m

ingrediente

   1 foaie de dafin
   3-4 boabe de piper
   1 lingurita de otet
   sare
   2 galbenusuri crude
   200 g unt
   1 lingurita mustar
   2 castraveciori mici

mod de preparare

Se fierbe 100 g apa cu foaia de dafin, boabele de piper si otetul. Se freaca galbenusurile cu putina sare. se adauga apa strecurata in care au fiert mirodeniile si se amesteca mereu. Se pune pe baia de apa si se continua batutul pina ce sosul incepe sa se lege. Se adauga untul proaspat. Se bate mereu si cind sosul este gata sa fiarba, se adauga mustarul si castraveciorii curatati de coaja si taiati cuburi cit mai mici. Se amesteca.

Se serveste fierbinte.
Incearca si Sos Bechamel
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos tartar" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri albe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite