Sosuri condimentate

Sos picant cu legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ceapa, morcovul si patrunjelul se curata, se spala si se rad pe razatoarea cu gauri mici. Se calesc apoi in ulei fierbinte. Se stinge cu bulionul subt

ingrediente

   1 buc. ceapa
   1 buc. morcov
   1 buc. radacina patrunjel
   50 ml ulei
   1 pahar vin negru
   2-3 buc. castraveciori murati
   o lingurita mustar
   o lingurita otet
   piper
   sare
   1/4 frunza dafin

mod de preparare

Ceapa, morcovul si patrunjelul se curata, se spala si se rad pe razatoarea cu gauri mici. Se calesc apoi in ulei fierbinte. Se stinge cu bulionul subtiat cu putina apa si se fierbe cca 30 minute, dupa care se trec legumele prin sita. Piperul se pune intr-o craticioara, la foc mic, se adauga vinul, mustarul, dafinul, castravetii curatati de coaja si taiati foarte marunt. Se potriveste de sare, piper si otet, se mai fierbe 10 minute si se toarna peste preparatul obtinut dupa trecerea prin sita.
Incearca si Ulei cu paprika
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos picant cu legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri condimentate

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite