Sosuri condimentate

Sos picant de rosii cu mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune faina in uleiul incins, amestecind repede cu o lingura de lemn; dupa 2-3 minute se stinge cu o ceasca de supa, se adauga pasta de rosii, musta

ingrediente

   100 ml ulei
   2 linguri faina
   150 gr. pasta de rosii
   500-600 ml supa
   2 linguri mustar
   o crenguta cimbru
   o crenguta busuioc
   sare
   piper
   2 linguri zahar

mod de preparare

Se pune faina in uleiul incins, amestecind repede cu o lingura de lemn; dupa 2-3 minute se stinge cu o ceasca de supa, se adauga pasta de rosii, mustarul, zaharul ars separat intr-o tigaita si stins cu supa, cimbrul si busuiocul; se sareaza si se pipereaza. Se fierbe sosul pina scade la consistenta dorita.
Se intrebuinteaza la fripturile de pasare lacuite sau ca sos picant la fripturile de pasare
Incearca si Sos Santa Fe
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos picant de rosii cu mustar" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri condimentate

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite