Sosuri reci

Reteta Sos verde cu maioneza si spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Sosul verde cu maioneza si spanac pare ciudat, insa merge de minune alaturi de preparate la cuptor sau gratar.

ingrediente

Ingrediente:
   maioneza
    600 gr
   piper
   1 varf de cutit
   spanac
   150-200 gr
   sare
   1/2 de lingurita

mod de preparare

Mod de preparare:
Spanacul se curata de codite si impuritati, se spala si se opareste cca 15 minute in apa cu sare. Se strecoara si se paseaza prin sita fina sau se da la robot, pana se obtine o pasta. Pasta rezultata se pune la frigider cam 30 de min, dupa care se amesteca cu maioneza, condimentandu-se dupa gust cu sare si piper.


Sosul se serveste la preparate din peste, oua, preparate din carne la gratar sau la cuptor.

Incearca si Sos de rosii pentru pizza
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos verde cu maioneza si spanac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.