Sosuri rosii

Reteta Lutenita-sos de rosii aperitiv

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Lutenita este un sos de rosii iute aperitiv pentru care se aleg rosii mari si bine coapte, se spala, se aseaza intr-o tava emailata si se dau la cuptor.

ingrediente

   rosii
   ulei
   ceapa tocata marunt
   patrunjel tocat
   dupa gust
   ardei iute.

mod de preparare

Lutenita este un sos de rosii iute aperitiv pentru care se aleg rosii mari si bine coapte, se spala, se aseaza intr-o tava emailata si se dau la cuptor. Cand a scazut apa lasata de rosii, atunci inseamna ca sunt gata; se curata de pielita, se pun intr-un vas si se bat bine cu lingura de lemn. Se pun ulei, ceapa tocata marunt, patrunjel tocat si, dupa gust, ardei iute. Este un aperitiv foarte gustos. Cantitatile sunt dupa dorinta si dupa gust.


Incearca si SOS BRUN(SPANIOL)
Daca ti-a placut reteta noastra "Lutenita-sos de rosii aperitiv" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri rosii
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.