Borsuri

Reteta Bors ardelenesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
hop si eu postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ceapa se curata si se taie si se caleste doar putin in ulei, apoi se inabusa peste legumele, dar tot foarte putin si apoi se aduga apa. Se lasa la fie

ingrediente

   bostanel
   fasole verde pastai
   cartofi
   rosii
   morcovi
   ceapa
   verdeata - leustean de preferinta
   sare si bors la plicule knor
   smantana si un ou sau doua

mod de preparare

Ceapa se curata si se taie si se caleste doar putin in ulei, apoi se inabusa peste legumele, dar tot foarte putin si apoi se aduga apa. Se lasa la fiert bine. Cand este gata, se pun si bostaneii si dupa inca un clocot sau doua se adauga sarea si apoi borsul - cam o lingurita de concentrat la litru de ciorbita - si dupa ce mai fierbe putin si este gata, se presara din abundenta verdeata tocata cat mai marunt si apoi oul batut cu smantana. Se trage de pe foc.
Incearca si Bors de loboda
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors ardelenesc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite