Borsuri

Reteta Bors de fasole uscata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
reli49 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Bors de stevie"
 
Se alege fasolea, se spala si se pune in apa calda pana a doua zi. Se pune intr-o oala apa si se lasa pe foc pana incepe sa fiarba. Se adauga fasolea

ingrediente

   500 g fasole
   2 cepe
   1 lingura bulion de rosii
   Frunze de patrunjel
   tarhon
   1 patrunjel
   o telina mica
   2 morcovi
   3-4 linguri de ulei
   sare
   1 legatura de leustean
   1 l bors
   apa

mod de preparare




Se alege fasolea, se spala si se pune in apa calda pana a doua zi. Se pune intr-o oala apa si se lasa pe foc pana incepe sa fiarba. Se adauga fasolea si cand incepe sa clocoteasca se aduna spuma si se continua fierberea.. Se spala zarzavatul, se curata si se taie marunt sau se da pe razatoarea mare. Cand fasolea a inceput sa se inmoaie, se adauga zarzavatul si legumele. Se pune sare dupa gust, apoi borsul fiert si spumat separat. Se spala leusteanul se toaca marunt si se pune in oala, impreuna cu tarhonul si cu bulionul. Se lasa pe foc sa fiarba cateva clocote.
Se poate servi cald sau rece.


Alte retete de bors recomandate:
Incearca si Bors de fasole boabe
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de fasole uscata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.