Pentru masa de pranz va recomadam aceasta reteta simpla si gustoasa de bors de peste.
Se curata pestele, apoi se taie bucati si se lasa in apa rece. Se taie marunt ceapa, apoi ardeiul, iar morcovul se da pe razatoare. Se pune totul la calit in ulei. Dupa ce s-a inmuiat se adauga orezul, se amesteca bine si se acopera cu 2 l de apa. Se preasara delikat gupa gust. Dupa ce a fiert orezul, se adauga bucatile de peste si se mai lasa pe foc inca 10 minute. Se adauga apoi rosiile decojite si taiate cubulete si se mai tine pe foc 10 minute. La final se acreste totul cu bors si se presara cu leustean verde tocat.
Borsul se serveste cald.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe