Borsuri

Reteta Bors de peste cu orez si zarzavaturi

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru bors de peste cu orez si zarzavaturi se pune apa la fiert si cand clocoteste se adauga ceapa taiata marunt si zarzavatul taiat subtire.

ingrediente

   1 kg de peste (crap
   salau etc.)
   1 litru apa
   1/2 l bors
   zarzavat de supa
   1 ceapa mare
   1/2 ceasca de orez
   sare
   verdeata

mod de preparare

Pentru bors de peste cu orez si zarzavaturi se pune apa la fiert si cand clocoteste se adauga ceapa taiata marunt si zarzavatul taiat subtire. Dupa ce s-a fiert zarzavatul, se adauga orezul si cand acesta este fiert se adauga bucatile de peste. Dupa cateva clocote, se adauga borsul clocotit, turnin d cite putin pana se potriveste de acru. Se adauga sare dupa gust si cateva frunze de leustean. Dupa cateva clocote se scot frunzele de leustean.


Cand se serveste, se adauga verdeata tocata.

Incearca si Bors de miel
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste cu orez si zarzavaturi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.