Pentru bors de peste cu orez si zarzavaturi se pune apa la fiert si cand clocoteste se adauga ceapa taiata marunt si zarzavatul taiat subtire.
Pentru bors de peste cu orez si zarzavaturi se pune apa la fiert si cand clocoteste se adauga ceapa taiata marunt si zarzavatul taiat subtire. Dupa ce s-a fiert zarzavatul, se adauga orezul si cand acesta este fiert se adauga bucatile de peste. Dupa cateva clocote, se adauga borsul clocotit, turnin d cite putin pana se potriveste de acru. Se adauga sare dupa gust si cateva frunze de leustean. Dupa cateva clocote se scot frunzele de leustean.
Cand se serveste, se adauga verdeata tocata.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de brad
Comentarii