Borsuri

Bors de vitel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie carnea in bucati, se pune la fiert cu apa si se spumeaza. Se adauga sarea, morcovul, telina, ceapa si patrunjelul taiat in patru. Se lasa sa f

ingrediente

   750 g carne de vitel
   2 litri apa
   1 l bors
   1 ceapa
   1 morcov
   1 patrunjel
   1 telina
   1 lingura orez
   1 lingurita leustean tocat
   1ou
   sare

mod de preparare

Se taie carnea in bucati, se pune la fiert cu apa si se spumeaza. Se adauga sarea, morcovul, telina, ceapa si patrunjelul taiat in patru. Se lasa sa fiarba incet, acoperit, pina cind este gata carnea. Se scot bucatile de carne peste care se strecoara zeama. Se adauga leusteanul tocat si, inainte de a se servi, se drege in castron cu un ou batut.
Incearca si Bors ucrainean
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de vitel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite