Borsuri

Reteta Bors din carne de miel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari, se pune la fiert cu apa rece cat s-o acopere. Se spumuieste cand carnea a dat in clocot, se adauga z

ingrediente

   1/2 kg carne de miel
   12 morcovi
   1 ceapa
   1 ceasca de orez
   leustean tocat
   1 telina mica
   1 pahar de smantana
   1 l de bors
   1 lingura de bulion sau 2 rosii
   sare

mod de preparare

Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari, se pune la fiert cu apa rece cat s-o acopere. Se spumuieste cand carnea a dat in clocot, se adauga zarzavatul si ceapa tocate marunt, sare si se continua fierberea. Cand carnea este fiarta, se adauga orezul fiert separat, apoi bulionul sau rosiile taiate felii subtiri si se mai fierb impreuna zece minute. Se acreste cu bors fiert separat si spumuit, se parfumeaza cu leustean tocat fin si se drege cu ou si smantana batute bine.
Borsul de miel se serveste foarte cald.





Alte retete ciorba recomandate





Ciorba radauteana


Ciorba de pui a la grec


Supa mazare
Incearca si Bors cu perisoare
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors din carne de miel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

7.5L Digital

- 22 %
899.99 lei
699.99 lei

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.