Pentru ciorba de burta cu ciolan de vita burta de vita si ciolanul se oparesc si se spala. Ouale se spala; se separa albusurile de galbenusuri. Faina se cerne.
Pentru ciorba de burta cu ciolan de vita burta de vita si ciolanul se oparesc si se spala. Ouale se spala; se separa albusurile de galbenusuri. Faina se cerne. Morcovii, telina radacina si ceapa se curata, se spala si se taie in doua. Usturoiul se curata si se zdrobeste. Gogosarii in otet se taie fasii lungi. Burta si ciolanul se fierb cca 4 ore in 4 litri de apa, se spumeaza; se adauga morcovi, ceapa, telina radacina, piper boabe si sare. Dupa
fierbere, carnea se taie fasii lungi de cca 5 cm. Zeama se strecoara si se toarna peste carne. Separat, se amesteca faina cu smantana, galbenusuri, zeama din ciorba si se toarna peste, avand grija sa nu se taie. Se adauga otet, gogosari, usturoi strecurat si amestecat cu 200 ml ciorba.
Ciorba de burta cu ciolan de vita se serveste fierbinte.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiInițial, am vrut să gătesc faimoasele chiftele în pâine a la Gaby_D, dar mi-am dat seama că am prea puțin...
Colac cu carne si branzaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii