Ciorbă de miel reţetă

Ciorbă de miel reţetă. Se curata carnea de pielite si tendoane; se taie in bucati potrivite. O spalam si o punem la fiert in 4 litri de apa cu 1 lingura rasa sare. Curatam

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ciorbă de miel reţetă
  • 1.5 kg carne de miel
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 3 tulpini de telina
  • 2 lamai
  • 500g smantana
  • 4 galbenusuri
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri faina
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata carnea de pielite si tendoane; se taie in bucati potrivite. O spalam si o punem la fiert in 4 litri de apa cu 1 lingura rasa sare.

Curatam legumele si le taiem. Doar ceapa se toaca marunt, iar tulpinile de telina in rondele.

Intr-o mare se incinge uleiul si se adauga legumele. Le calim 5 minute la foc mare.

Puneti legumele calite in oala in care fierbe carnea, acoperiti-o cu un capac si lasati ciorba sa fiarba la foc mic.

Cand carnea se despride cu usurinta de pe oaseluati oala de pe foc.

Amestecati intr-un castron urmatoarele: smantana cu

galbenusurile de ou, faina, coaja de la 1 lamaie, zeama de la cele 2 lamai, usturoiul si patrunjelul tocat marunt. Puneti in castron 2 cani din supa din oala, omogenizati

bine, apoi turnati in etape amestecul in oala cu ciorba, amestecand continuu.
Potriviti de sare si piper si serviti ciorba calda.

Alte retete de Paste

Friptura de miel coroana

Drob de miel special

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua vopsite in foi de ceapa

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob usor de pui

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Drob usor de pui
Cele mai apreciate rețete
Pasca poloneza clasica
1
Prajituri

Pasca poloneza clasica

Aceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...

Pasca poloneza clasica
Desert prajitura felie de lapte
2
Retete culinare

Desert prajitura felie de lapte

Astazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...

Desert prajitura felie de lapte
Iepure cu cartofi la cuptor
3
Mancaruri cu carne

Iepure cu cartofi la cuptor

O mancare gustoasa in sezonul rece

Iepure cu cartofi la cuptor
Sarmalute in foi de vita
4
Specialitati

Sarmalute in foi de vita

• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi

Sarmalute in foi de vita
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
5
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Parteneri
Spaghetti carbonara
Bucataras.RO

Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Altfel de Cozonac cu Nuca
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola