Ciorba de praz este o ciorba delicioasa. Frumusetea acestei ciorbe sta in simplitatea ei, prazul nu trebuie ocolit in bucatarie.
Toate legumele se taie cubulete, de marimi asemanatoare. Se trag la tigaie in uleiul de masline rondelele de praz si legumele cubulete. Se adauga 2l apa clocotita si se lasa putin la fiert. Se adauga un varf de lingurita sare sau dupa gust si zeama de varza (sau borsul) si se mai dau intr-un clocot.
Aparatul Philips Multicooker are 2 functii foarte atractive pentru mine: posibilitatea de a prepara iaurt si functia de gatire la aburi.
Ne place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereDin categoria rețetelor de post, dar și din categoria rețetelor cu leurdă, rețete de primăvară, azi am preparat...
Piure de cartofi cu spanac si leurdaSalata de cartofi noi cu dressing de iaurt și muștar este o combinație răcoritoare și gustoasă, perfectă pentru zilele...
Salata de cartofi noi cu dressing de iaurt si mustarO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Tortul de mere este sa-i spunem o reteta clasica, dar delicioasa. Urmareste si tu aceasta reteta de tort de mere si bucura-te...
Tort cu jumatati de mereSe rup pricomigdalele in bucati cat mai mici si se amesteca bine cu unt. Se adauga fulgii de cocos si esenta de vanilie. Se...
Prajitura Ghiocel
Comentarii