Aceasta reteta de ciorba de pui provine din Moldova. Aveti nevoie de carne de pui, legume, verdeata, bors si smantana.
Ciorba de pui moldoveneasca se prepara asa: se fierbe carnea de pui in 4 l de apa cu sare, aproximativ 15 minute. Se curata si se taie bucati morcovii, ceapa, telina, ardeii si pastarnacul.Se adauga legumele in ciorba si se lasa la fiert 30 de minute. Se adauga taieteii si se mai lasa sa dea in clocot 5 minute, dupa care se adauga borsul fiert in prealabil. Dupa cateva clocote se stinge focul. Se drege ciorba cu smantana si se presara cu leustean tocat.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana
Supa cu galuste
Supa de rosii
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradDin aluatul de cozonac am luat coca unui cozonac si am facut doua pasti. Noua ne place pasca cu multa branza si aluat...
Desert pasca traditionalaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii