Ciorbe

Reteta Ciorba de vacuta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
reli49 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Ciorba Radauteana (Reteta Video)"
 
Se spala carnea, se curata de pielite, se taie in bucati si se pune la fiert intr-o oala cu apa calda. Cand incepe sa fiarba, se curata de spuma, se

ingrediente

   500g carne de vaca
   1 morcov
   1 telina mica
   2 ardei grasi
   2 rosii ( 3 linguri de zarzavat de ciorba din borcan)
   2 linguri de bulion
   2 cepe
   o legatura de leustean
   apa
   sare
   150 g taitei
   1 ou
   100 g smantana

mod de preparare




Se spala carnea, se curata de pielite, se taie in bucati si se pune la fiert intr-o oala cu apa calda. Cand incepe sa fiarba, se curata de spuma, se strecoara si se arunca prima apa. Se spala oala si carnea si se pune din nou la fiert. Se curata ceapa, se taie marunt. Cand carnea a fiert pe jumatate, se adauga ceapa si zarzavatul si se continua fierberea. In absenta rosiilor punem bulion.Cand carnea este aproape fiarta, se adauga si taiteii si se mai fierbe 5 minute, apoi leusteanul tocat marunt. Dupa ce s-a luat oala de pe foc se poate drege cu un galbenus de ou amestecat cu smantana care se adauga in oala de ciorba.
Se serveste calda.


Alte retete de ciorba recomandate:
Incearca si Ciorba de cocos cu taitei de casa
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.