Ciorbe

Ciorba taraneasca de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata zarzavatul si ceapa, se taie marunt si se pun la fiert in apa rece, impreuna cu mazarea. Cind incepe fierberea, se adauga fasolea. Dupa cite

ingrediente

   2 l apa
   1 litru zer (sau 500 g. iaurt diluat cu apa)
   o mina de mazare
   o mina de fasole verde
   2 buc. cartofi
   1 buc. ceapa
   1 buc. morcov
   1 buc. patrunjel
   2-3 buc. rosii
   o legatura marar
   o legatura patrunjel
   sare

mod de preparare

Se curata zarzavatul si ceapa, se taie marunt si se pun la fiert in apa rece, impreuna cu mazarea. Cind incepe fierberea, se adauga fasolea. Dupa citeva minute, rosiile date prin razatoare se adauga impreuna cu cartofii. Inainte de a fi complet fierte, se sareaza dupa gust, se toarna zerul si se adauga verdeata.
Incearca si Ciorba taraneasca de pasare
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite