Ciorbe

Ciorba taraneasca de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
kamkrys75 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Ciorba de burta (reteta video)"
 
Ciorba taraneasca de pui este o reteta de ciorba cu multe legume, o ciorba usoara potrivita in orice moment.

ingrediente

   1 kg carne de pui
   100 gr patratele /fidea
   1 ceapa
   1/2 praz
   1 cartof
   1 morcov
   1/2 radacina de telina
   3 rosii
   1 radacina de pastranac
   1 ardei gras rosu
   1 buchetel mic de conopida/broccoli
   1 legatura patrunjel
   sare dupa gust
   40 ml ulei

mod de preparare

Carnea de pui curatata si spalata se pune intr-o oala cu 3,5 l apa rece. Se pune la fiert si se spumuieste cu ajutorul unei spumiere de cate ori este necesar.
Dupa ce a dat in cateva clocote se adauga legumele taiate cubulete ( ceapa, morcov, telina, pastranac,cartof,broccoli,etc ) si se lasa la fiert ~ 15 minute.
Rosiile decojite si taiate cubulete le caliti separat cu uleiul si putina sare,apoi le puneti in oala cu carnea de pui si restul legumelor.
Intr-un litru de apa clocotita fierbeti timp de 2 minute fideaua.Stingeti focul si le mai lasati 3 minute,apoi le treceti printr-un jet de apa rece.
Dupa ce carnea si legumelele au fiert se adauga fideaua, verdeata tocata marunt si sare dupa gust.


Ciorba taraneasca de pui se serveste calda, dupa preferinta cu smantana.




Cele doua functii pe care as dori sa le testez: coacerea si prajirea

Incearca si Ciorba din ciolan cu tarhon
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite