Ciorbe

Reteta Ciorbita simpla de dovlecei

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 
Carmen-Ana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ciorbita simpla de dovlecei este o reteta de ciorba potrivita in zilele de post. Ciorba cu multe legume este usoara, potrivita in orice moment al zilei.

ingrediente

   4 dovlecei potriviti
   un morcov
   o leg.ceapa verde
   5-6 rosii coapte bine
   un ardei capia
   doua linguri orez
   o leg. patrunjel verde
   50 ml ulei
   500 ml bors
   1
   5 litri apa
   condimente Vegeta
   piper macinat
    

mod de preparare

Legumele se spala bine,apoi se curata de coaja sau cotor .
Dovleceii,rosiile si ardeiul se taie cubulete,ceapa se taie rondele subtiri,iar morcovul se rade.
Intr-o oala de 2 litri,calim usor in ulei ceapa,morcovul si ardeiul capia .

Adaugam apa si cubuletele de dovlecei si lasam sa fiarba cca 15 min.
Adaugam orezul spalat si cubuletele de rosii si lasam sa fiarba pana infloreste orezul.
Dam gust cu Vegeta si piper macinat.
Adaugam borsul,lasam sa dea in clocot,apoi stingem focul si presaram peste ciorbita patrunjelul taiat marunt.




STEW si RICE/PASTA sunt functile pe care le consider interesante in prepararea mancarurilor!


Ciorba de dovlecei cu multe legume se poate servi si calda si rece.


Incearca si Ciorba de pasare cu orez si smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita simpla de dovlecei" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.