Ciorbe

Reteta Zama ardeleneasca de os afumat cu tarhon

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune scarita afumata la fiert si se spumuieste din cand in cand.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul, telina si patrunjelul se taie cubulete.
Se pu

ingrediente

   scarita afumata
   ceapa
   morcovi
   patrunjel
   telina
   orez
   tarhon
   galbenus de ou
   smantana

mod de preparare

Se pune scarita afumata la fiert si se spumuieste din cand in cand.


Ceapa se taie marunt, iar morcovul, telina si patrunjelul se taie cubulete.


Se pun toate la fiert peste scarita afumata cu putina sare.


Separat,eu pun la fiert jumatate de cana de orez 10 minute.


Dupa ce toate ingredientele sunt fierte,adaug orezul si las sa fiarba inca 20 de minute.


Dupa ce a fiert si orezul,adaug tarhonul.Se poate adauga si otet,daca o doriti mai acra.


La final,bateti smantana si galbenusul intr-un bol, diluati-le cu zeama calda si turnati-le in oala cu ciorba.
Pofta buna!





Reteta Zama ardeleneasca de os afumat cu tarhon a fost propusa de irene6 pe forum culinar.ro





Alte retete de ciorbe gasiti aici:


Ciorba radauteana,


Ciorba cu dovlecei(DE POST),


Ciorba de fasole uscata cu marar "Corcodusa"
Incearca si Ciorba cu cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Zama ardeleneasca de os afumat cu tarhon" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite