Se taie ceapa marunt si se caleste putin in ulei, se adauga telina, radacina de patrunjel, cartofii, varza, morcovul taiat felii subtiri, ulei si se l
ingrediente
1 ceapa mare
2 - 3 cartofi taiati cuburi
1 radacina de patrunjel taiata cubulete
1/2 telina taiata cubulete
1 morcov
1 bucata de varza feliata
50g boabe de porumb (conseva)
2 - 3 linguri sos de rosii
ulei
patrunjel verde
sare
piper
mod de preparare
Se taie ceapa marunt si se caleste putin in ulei, se adauga telina, radacina de patrunjel, cartofii, varza, morcovul taiat felii subtiri, ulei si se lasa sa fiarba inabusit 10 minute, amestecand din cand in cand.
Cand legumele s-au inmuiat, se adauga boabele de porumb scurse de zeama, 2 litri de apa calda si se lasa sa fiarba la foc mic, 15 minute.
Se adauga sosul de rosii, se sareaza, pipareaza dupa gust, si se lasa sa mai dea 2 - 3 clocote. Se presara patrunjel, se acopera cu capac si se lasa inca 10 minute pentru aromatizare. Retete de post
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe