Supe de carne

Reteta Supa crema de pui cu praz

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Puiul se spala, se transeaza in bucati si se fierbe in apa cu sare, impreuna cu telina, ceapa si cartofii, taiati marunt. Se fierbe totul, la foc mic

ingrediente

   1 pui
   1 telina cu frunze
   1 ceapa
   1 foaie de dafin
   250 ml smantana
   1 legatura patrunjel verde
   2 ramurele de tarhon
   3 fire de praz
   4 l apa
   5 linguri ulei de masline
   2 cartofi
   150 ml vin alb
   sare
   piper

mod de preparare

Puiul se spala, se transeaza in bucati si se fierbe in apa cu sare, impreuna cu telina, ceapa si cartofii, taiati marunt. Se fierbe totul, la foc mic, apoi se scot carnea si legumele din vas, se maruntesc cu un blender si se pun inapoi in zeama in care au fiert. Se adauga smantana. Partea alba a prazului se taie in rondele si se caleste in ulei amestecat cu vin si condimente.
Supa se serveste in castroane, iar deasupra se pun rondelele calite de praz.



Alte retete:



Ciorba radauteana Supa de galuste Supa de rosii
Incearca si Supa cu galuste de ficat
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de pui cu praz" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.