Supe de carne

Supa cu carne afumata si fasole uscata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune cu o seara inainte fasolea la inmuiat si dimineata se scurge, apoi se pune la fiert impreuna cu carnea afumata si cea proaspata, taiata bucate

ingrediente

   250 gr. carne de vaca
   250 gr. carne afumata de porc
   200 gr. fasole uscata
   400 gr. cartofi
   telina (frunze)
   1 buc. varza
   2 1/2 l apa
   sare
   piper
   100 gr. smintina
   o lingura faina

mod de preparare

Se pune cu o seara inainte fasolea la inmuiat si dimineata se scurge, apoi se pune la fiert impreuna cu carnea afumata si cea proaspata, taiata bucatele. Dupa cca 1 1/2 ora se pot adauga cartofii taiati in felii, telina si varza taiata in sferturi. Se pune sare, piper si se lasa sa fiarba si zarzavatul. Cind supa e gata, se amesteca smintina cu faina, se adauga putina supa si se toarna totul in cratita.
Incearca si Bors de oaie cu tarhon
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu carne afumata si fasole uscata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite