Supe de carne

Reteta Supa de perisoare cu ficat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata legumele si se pun la fiert in 3 litri de apa. Se taie ceapa marunt si se pune la calit in 3 linguri de ulei. Cand se raceste un pic se adau

ingrediente

   2 cepe
   2 plicuri de drojdie uscata
   3-4 oua
   3 cutii de pateu
   morcovi
   patrunjel
   pesmet
   sare
   piper
   condimente
   busuioc
   ulei

mod de preparare

Se curata legumele si se pun la fiert in 3 litri de apa. Se taie ceapa marunt si se pune la calit in 3 linguri de ulei. Cand se raceste un pic se adauga drojdia, iar cand se raceste de tot se adauga ouale si condimentele. Se amesteca bine si se adauga pesmet cat cuprinde.


Din acest aluat se formeaza gomboturi si se pun in supa.
Alte reteta ciorba recomandate





Ciorba radauteana


Supa de rosii


Supa ciuperci
Incearca si Supa crema din ficat de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de perisoare cu ficat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.